Sprekers

Thomas van Belzen

Thomas van Belzen

Onderzoeksjournalist en politiek verslaggever Cobouw is chef onderzoek, politiek verslaggever en presentator van het Cobouw Café. In september 2014 verscheen zijn eerste boek: Duurzaamheidsoorlog.

 
BIM - Gert-Jan Distel

BIM - Gert-Jan Distel

Gert-Jan Ditsel, begonnen als BIM coördinator, is nu BIM manager binnen Dura Vermeer BouwHengelo. Hij is voorzitter van de BIM stuurgroep, waarin het niet alleen over BIM gaat maar over BIM als fundering voor verdere digitalisering binnen Dura Vermeer. Binnen Dura Vermeer is BIM een belangrijke zuil voor onze “Digitale Transformatie”. Mijn persoonlijke moto hierin is: “Praktisch toepasbaar maken van innovaties”

 
BIM - Ernst Bouma

BIM - Ernst Bouma

Ernst Bouma is BIM regisseur bij Vink Bouw. Als BIM Regisseur bij Vink Bouw initieer en implementeer Ernst de procesmatige en technische ontwikkelingen rondom BIM, dat gepaard gaat met een cultuurverandering.

 
BIM - Rob Oud

BIM - Rob Oud

Rob Oud is ondernemer met hart en ziel en inspirator bij CAD & Company Group. Hij is een bedrijfskundige met een bouw-, weg- en waterbouwopleiding en een passie voor innovatie. Het is zijn missie om de processen van bedrijven in de bouw, civiele techniek en industrie te verbeteren en digitaliseren. Hij is ervan overtuigd dat zij zo minstens 30% efficiënter kunnen werken en meer resultaat boeken. Rob komt bij veel bedrijven waar het BIM-vraagstuk speelt en heeft hier een duidelijke visie op. Hij gaat dan ook graag de discussie over de zin en onzin over BIM aan.

 
Duurzame inzetbaarheid - Tjeerd Willem Hobma

Duurzame inzetbaarheid - Tjeerd Willem Hobma

Tjeerd Willem Hobma is algemeen directeur Volandis

 
Duurzame inzetbaarheid - Alfred Boot

Duurzame inzetbaarheid - Alfred Boot

Alfred Boot is directeur Human resources bij Dura Vermeer Groep

 
Duurzame inzetbaarheid - Ramses Peppinck

Duurzame inzetbaarheid - Ramses Peppinck

Ramses Peppinck is adjunct-directeur Continu

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.