Succesvol ondernemen in de bouw 17 april

Dinsdag 17 april 2018 - 14.00 - 18.00 uur
AFAS Software Leusden

Hoe leid je je onderneming succesvol naar de toekomst? Hoe kun je innoveren en tegelijk de bestaande business waarborgen?  Wat is goed ondernemerschap? En hoe run je als famille je onderneming? Kennis, inzichten en antwoorden op vragen die leven bij ondernemers in de bouw.

In ruim 3 uur college 5 nieuwe inzichten waarmee u zich kunt onderscheiden en waarmee u direct het verschil kunt maken.

Want het bouwproces is aan het veranderen. Bouwbedrijven kunnen, na een zware periode, weer vooruit kijken. Om in te kunnen spelen op de ontwikkelingen moet anders worden gebouwd. Dat vraagt om innovatie. Hoe kan je én innoveren én de focus houden op het snel en efficiënt inrichten van je productieproces? Hoe speel je in op de wensen van de klant én voldoe je aan de strengere eisen die de overheid stelt?

Toppers in ondernemen. Hoe doen zíj dat, succesvol ondernemen?

We starten met Annemarie van Gaal. Ervaren ondernemer buiten de bouw, die u uitdaagt om buiten de gebaande paden te denken. Gevolgd door drie bouwondernemers die u meenemen in hun visie op goed ondernemerschap. We sluiten af met een interactieve talkshow onder leiding van Thomas van Belzen (Cobouw) en Annemarie van Gaal, waarbij u zich gemakkelijk in de discussie kunt mengen om uw mening te geven en de vragen te stellen die u bezig houden.

Schrijf u nu in en ontvang het boek 'Winst' van Annemarie van Gaal cadeau

14:00 - 14:15Ontvangst

 

14:15 - 14:30Welkom

Thomas van Belzen
Cobouw

 

 

 

14:30 - 15:00Spreker I

Annemarie van Gaal
Ondernemer

 

 

De visie van een ondernemer buiten de bouw

15:00 - 15:30Spreker II

Danielle de Nijs
De Nijs Bouw

Cobouw50 - nr.21

 

Ondernemer in de bouw

'Groeien. Plannen en organiseren van het bouwproces'. ‘Zaken doen met respect voor elkaar en voor de planeet’

 

15:30 - 16:00Pauze

 

16:00 - 16:30Spreker III

Bas Kuypers
Kuijpers Installaties

 


Ondernemen met de Cobouw50

'Investeren in slimme verbindingen'. Over succesvol ondernemen in een familiebedrijf.

 

16:30 - 17:00Spreker IV

Karin Rog
ReintenInfra

Cobouw50 - nr.40

Ondernemer in de wegenbouw

'Ondernemen en Social return On Investment'

De bouw herstelt zich snel deze tijd, de wegenbouw vanaf dit jaar ook. De afgelopen jaren waren de jaren van veel saneren binnen de branche. Met name de familiebedrijven moesten alle zeilen bijzetten om het personeel binnen boord te houden. De grote bedrijven saneerden de bouwvakkers weg en de ZZP-ers kwamen hier voor in de plaats. In die tijd werd de SROI (Social Return On Investment) eis ingevoerd. Bij elk gegunde werk van Gemeente of Provincie een stevige eis om mensen met een enorme afstand tot arbeidsmarkt een werkplek te bieden. Door regelgeving is met name het middenbedrijf, vaak familiebedrijf, de kartrekker van invulling van deze wetgeving. Sociaal zijn, kun je dat verplichten? En minder sociaal zijn, mag je daar als opdrachtgever een aannemer voor beboeten? Wat is realiteit? Karin vertelt uit de dagelijkse praktijk.

17:00 - 17:30Talkshow

Ondernemers in gesprek met

             
Thomas van Belzen
en       Annemarie van Gaal
Cobouw

17:30 - 18:00Borrel

Afsluiting/borrel

Gastspreker college 17 april
Annemarie van Gaal

Boek cadeau bij deelname!

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.