Warning: session_start(): open(/home/admin/domains/tmp/sess_vtihtp1s0t6bmh2saudoenmci6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/admin/domains/stitchcms.nl/public_html/inc/getvars.php on line 11 Programma HR Duurzame inzetbaarheid | Cobouw Colleges

5 juli HR: Duurzame inzetbaarheid

Datum: Donderdag 5 juli 2018 -15.00 - 18.30 uur
Locatie: AFAS Software Leusden

Kent u alle mogelijkheden om duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers te vergroten? Met betrokken, gemotiveerde en gezonde medewerkers behaalt uw organisatie meer rendement.

Welke mogelijkheden zijn voor uw organisatie en medewerkers effectief?
Op 5 juli vertellen experts en ondernemers in de bouw over hun ervaringen en aanpak. Nieuw talent is dun gezaaid. En de vergrijzing speelt bouwers parten. Hoe speel je in je HR beleid hierop in? Werken aan je merk en performance- en talentontwikkeling wordt in de bouw steeds belangrijker.

15:00 - 15:15Ontvangst

 

15:15 - 15:30Welkom

Thomas van Belzen
Cobouw

15:30 - 16:30Spreker I

Tjeerd Willem Hobma
Volandis

 

 

 

De kaders: Duurzame inzetbaarheid in de bouw

Hoe blijf je gezond, veilig, vitaal en gemotiveerd aan het werk in de Bouw en Infra? De aanpak door Volandis voor de bouw gericht op advies voor medewerkers én bedrijven wordt hier verder uit de doeken gedaan.

16:30 - 17:15Pauze

 

17:15 - 17:45Spreker II

Alfred Boot
Directeur Human Resources Dura Vermeer

 

 

 

De praktijk: De weg naar een effectief duurzaam inzetbaarheidsprogramma


Over de keuzes die Dura vermeer heeft gemaakt bij het maken van het programma, de pilots die voorafgaan aan de implementatie van het programma en de 'best verborgen geheimen in de bouw'- instrumenten die Dura Vermeer inzet om duurzame inzetbaarheid te vergroten.

17:45 - 18:15Discussie

Thomas van Belzen
Cobouw

18:15 - 19:00Borrel & Diner

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
Warning: Unknown: open(/home/admin/domains/tmp/sess_vtihtp1s0t6bmh2saudoenmci6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/admin/domains/tmp) in Unknown on line 0